20€ Karanteenikassi sisältää seuraavat tuotteet:

– Unelmatorttu ( gluteeniton )
– Päivän leipä ( jyväjemmari )
– 3kpl minilihis
– 6 kpl maissisämpylä
– 6 kpl kanelihyrrä
Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia.

Tästä hyvä viikonlopun selviytymispaketti kotiin tuotuna tai voit myös noutaa sen leipomolta (Vihiojantie 28). Toivomme että mahdollisimman moni noutaisi kassinsa kävelylenkin yhteydessä. Myymälämme on avoinna klo 10-13. Tarjolla on myös muita tuotteita take-away myyntinä. 😊

Kotiinkuljetus alkaa lauantaina 4.4. kello 9.00. Maksuvälineenä toivomme käteistä 20€ tasarahaa tai korttimaksua. Toimitusajat riippuen kuljetuksien määrästä. Aloitamme leipomon lähialueilta (Nekala, Viinikka, Muotiala, Koivistonkylä, Veisu, Nirva, Taatala, Korkinmäki, Hallila), sitten siirtyen loitommalle (Peltolammi, Multisilta, Hatanpää, Härmälä, Vuores, Hervanta, Lukonmäki, Janka , Vuohenoja, Messukylä). Toimitus myös muille alueille on kysyttävissä. Jotta voimme toimittaa ilman kuljetusmaksua vähän pidemmällekin, vaaditaan kuitenkin vähintään 5 kassin tilaus, esimerkiksi ”naapureille kans” -periaatteella.

Tilaaminen onnistuu helpoiten täyttämällä alla olevasta linkistä tarvittavat kohdat.
Tilaamaan pääset tästä linkistä.

Verkkokaupasta onnistuu myös karanteenikassin tilaaminen ja maksaminen. Täytä pakolliset kentät huolella.
Voit tilata kassin myös vaikkapa mummolaan (jos alueella). Kassit ovat valmiina vasta lauantaina. Vaikka verkkokaupasta saattaa tulla ilmoitus, että tuotteet ovat valmiina, on kuitenkin vasta tilaus tehty. Verkkokauppaan pääset tästä linkistä

Tilauksen voi tehdä myös soittamalla 010 327 1700 (Tilaukset  ti-to 9-19), tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä 0500 895788. Kerro siinä nimesi, noudatko kassin vai toimitetaanko se sinulle. Mikäli tilaat kotiinkuljetuksen, kerro myös osoitteesi, kaupunginosa, toimitusaikatoiveesi (9-11 vai 11-13) ja maksuväline (käteinen/kortti). Karanteenikassin myynti loppuu torstaina 2.4. kello 22.00. Kassi on saatavilla vain sen varanneille tai maksaneille, näin vältämme turhaa hävikkiä. Kasseja rajoitettu erä.

Jos kysyttävää, vastaamme mielellämme 0500-895788 (Janne) tai 010 327 17000 (Sanna). Myös FB kautta (Petteri) saa kysyä, jos jokin epäselvästi kerrottu.